Σαμαράς: Κάνουμε προσπάθειες...  για να αποκατασταθεί  και το μεγαλύτερο  μέρος των πολυτεκνικών επιδομάτων σε εκείνους που το έπαιρναν ως πρόσφατα(ΒΙΝΤΕΟ)

 Απόσπασμα της ομιλίας του:
"...Και πριν από ο,τιδήποτε άλλο, δύο διευκρινήσεις.
 • Δεν υπάρχει αυτό που ακούστηκε, για φόρο 45%, λέει, πάνω από 25 χιλιάδες ετήσιο εισόδημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είναι έξω από τις θέσεις μου. Είναι αντίθετο με τις ιδέες μου. Είμαι με τη μεσαία τάξη. Όχι εναντίον της… Τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων μέχρι 25 χιλιάδες ετησίως, θα έχουν φορολογική ελάφρυνση με τους νέους συντελεστές. Κι αυτό αφορά όσους παίρνουν ονομαστικά ως 2500 χιλιάδες το μήνα, δηλαδή την πλειονότητα μισθωτών και συνταξιούχων. Επίσης κάνουμε τη μεγάλη καινοτομία να δίνουμε επιδόματα σε κάθε παιδί, από το πρώτο παιδί! Με εισοδηματικά κριτήρια, όμως, για να δίνεται μεγαλύτερη ενίσχυση σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
 • Παράλληλα, όμως, κάνουμε προσπάθειες που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, να αποκατασταθεί και το μεγαλύτερο μέρος των πολυτεκνικών επιδομάτων σε εκείνους που το έπαιρναν ως πρόσφατα. Στόχος μας στο φορολογικό είναι χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές και προς τα εκεί κινούμαστε..."
Παρατηρήσεις  ΑΣΠΕ:

Για τον συντελεστή του 45% αμέσως, καμιά προσπάθεια. Ενώ για τα πολυτεκνικά(δηλαδή των εχόντων!...) γίνονται προσπάθειες...

Βέβαια δεν μας είπε για τα επίπεδα του 2009, όπως μας έλεγε πριν λίγους μήνες;... Και η σύνταξη της πολύτεκνης μάνας;

Άμα θέλει ρε παιδί μου το Κράτος…   κάνει θαύματα. Ακόμη ψάχνει να δει πως θα καταργήσει τα επιδόματα των τυφλών-μαϊμού, αλλά με τους πολύτεκνους, μία κι έξω τους τέλειωσε!.

---------

  • Δελτίο Τύπου ΑΣΠΕ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ...ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ κλπ παρέα Τσακλόγλου..
  •  

    Πρόσφατα άρθρα