Τιμητική διάκριση στον πρόεδρο της ΑΣΠΕ κ. Βασίλειο Θεοτοκάτο από το International Scientific Centre

 

Στα πλαίσια εκδηλώσεών του που έγιναν στην Αθήνα, το Intemational Scientific Centre, διευθυντής του οποίου είναι ο διακεκριμένος καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Ιωάννης Γ . Γεωργούλας, τίμησε διάφορες προσωπικότητες της χώρας μας για την κοινωνική προσφορά και εθνική δράση τους. Μεταξύ των ατόμων αυτών που τιμήθηκαν συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος της Α Σ Π Ε, κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος. Η διάκριση αυτή στον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας μας, όπως υπογράμμισε εισαγωγικά ο κ. Γεωργούλας, αποτελεί αναγνώριση της αξίας του τιμωμένου και επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλει αόκνως για την προαγωγή των ζητημάτων των πολυτέκνων.

Το I.S. College είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο των Πανεπιστημίων Οξφόρδης και Κέιμπριτζ καθώς και του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και παρέχει εκπαίδευση για όλες τις επιστήμες όπως Μηχανικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Νομικά, Οικονομικά, Κοινωνικές Επιστήμες κ.λ.π. Πέραν τούτων δια πρώτη φορά το Ίδρυμα αυτό συνέστησε Ανωτάτη Επιτροπή για εισαγωγή των Ελλήνων Νέων στις Ιατρικές και Οδοντιατρικές Σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο καθηγητής της Ιατρικής του Imperial Πανεπιστημίου του Λονδίνου Dr Donald Longmore είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής. Τα Γραφεία του Ινστιτούτου αυτού είναι στην Αθήνα επί της οδού Εμμ. Μπενάκη 1 και Σταδίου (τηλ. (01) 32 43 288.

Από αριστερά ο κ. Γεώργιος 1. Γεωργούλας, πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, η δικηγόρος κ. Βασιλική Λ. Καρατώλου, ο καθηγητής Ιατρικής Donald Longmore, ο καθηγητής του ΕΜΠ, Dr Ρωσέπος Φακιολάς, ο πανοσιολογιότατος κ. Θεόκλητος - εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο καρδιοχειρουργός Dr Άλκης Μιχόλης, η δημοσιογράφος και πρόεδρος Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου κ. Ελένη Χατζηανδρέου, ο δικηγόρος και πρόεδρος της ΑΣΠΕ κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος, ο πρόεδρος της Αεροπορικής Ακαδημίας κ. Βασίλειος Κοντογεώργος, η καθηγήτρια κ. Μαριάννα Hickman, ο καθηγητής κ.Ιωάν. Γεωργούλας.

Ο καθηγητής κ. ι. Γεωργούλας με τον πρόεδρο της ΑΣΠΕ κ. Β. Θεοτοκάτο, ο οποίος εβραβεύθη με το μετάλλιον τιμής μετά διπλώματος του Ι.8. College.

Πρόσφατα άρθρα