Προς:

 

Την Α.Σ.Π.Ε.
Την Ε.Π.Α.

 

 

Η υγεία είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωή! Με την κατάρρευση του Κοινωνικού Συστήματος είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε σύγχρονους τρόπους για να καλύψουμε κάποιες από τις βασικές μας ανάγκες Υγείας και Σύνταξης.

Για το λόγο αυτό η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει ότι καλύτερο στο χώρο της Νοσοκομειακής και Εξωνοσοκομειακής περίθαλψης με μία σειρά Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων “Προστασίας Υγείας” της οικογένειας με μοναδικές παροχές που κάλλιστα μπορούν να συνδυαστούν και με τον Κοινωνικό Φορέα. Η ΑΤΕ Ασφαλιστική διατηρώντας τον Κοινωνικό της χαρακτήρα κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, έχει προνοήσει να παρέχει πλήρη κάλυψη Υγείας σε όλα τα μέλη μια οικογένειας ανεξαρτήτως του πλήθους των μελών της, και με Κόστος που περιλαμβάνει τους γονείς και μόνο τα δύο πρώτα παιδιά, και κάθε πρόσθετο μέλος ΔΩΡΕΑΝ. Ο σκοπός είναι να μειώσει κατά πολύ το Κόστος των Ασφαλίστρων και να απαλλάξει τον οικογενειακό προϋπολογισμό από το βάρος της νοσηλείας σε οποιοδήποτε περιστατικό, προσφέροντας τη ΔΩΡΕΑΝ ασφάλιση μετά το 2ο παιδί με τους Ίδιους Όρους του Συμβολαίου, σε αντιστοιχία με Προγράμματα του Ανταγωνισμού, που το Κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Με αυτό το Συμβόλαιο Ουσιαστικής Αξίας, με τις λιγότερες Εξαιρέσεις της Αγοράς, εξασφαλίζουν όλα τα μέλη της πολύτεκνης οικογένειας Κάλυψη Υγείας, χωρίς ανεξέλεγκτες αναπροσαρμογές ασφαλίστρων.

Με εξειδικευμένο σύμβουλο προσαρμόζουμε τα Προγράμματα Υγείας στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις οικονομικές δυνατότητες σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλύπτονται  Έξοδα Νοσηλείας είτε σε Ατύχημα, είτε σε Ασθένεια με μεγάλα όρια, Αμοιβές Ιατρών, Επίδομα Τοκετού, Μεταφορά, Έξοδα Χειρουργείου, Φυσιοθεραπείες, Διαγνωστικές Εξετάσεις, Ειδικούς Χειρουργούς, Ολιγόωρες Νοσηλείες, Δαπάνες ακτινοβολιών – χημειοθεραπειών και ειδικών φαρμάκων, ακόμα και επισκέψεις στον προσωπικό γιατρό, και την μοναδική παροχή σε όλη την Ασφαλιστική Αγορά: ΦΑΡΜΑΚΑ από το φαρμακείο, και όταν δεν υπάρχει ΕΟΠΥΥ, (πρωτότυπα και όχι γεννόσημα).

Κατά διαστήματα δίνονται από το κράτος επιδόματα και παροχές στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες, οι οποίες έρχονται και παρέρχονται ενώ οι ανάγκες μεγαλώνουν. Για τον λόγο αυτό η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει Ειδικές Εκπτώσεις και Προσφορές σε ό,τι αφορά την προστασία περιουσίας μια οικογένειας (αυτοκίνητο, κατοικία, επιχείρηση) αλλά και προγράμματα δανειακής κάλυψης, ελάφρυνσης φόρου κληρονομίας, οικονομικης προστασίας των μελών σε οποιοδήποτε δυσάρεστο γεγονός, κάλυψης επαγγελματικής ανικανότητας, καθώς και την εξασφάλιση ημερήσιας αποζημίωσης σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να εργαστεί κάποιος από τους γονείς λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, ώστε να καλυφθούν τα χαμένα μεροκάματα της οικογένειας και να συνεχίζεται η ροή των μηνιαίων εσόδων κανονικά. Ιδιαίτερα σημαντική εξασφάλιση για τις πολυμελείς οικογένειες.

 

 

Υποκαταστήματος Ηλιούπολης

 

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Διαμαντή Σεμέλη

Ασφαλιστικός – Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Πατρών

Τηλ Γραφείου: 210 9763 544, Fax: 210 9763 212, Κιν: 6946 039671

Email: semeli.diamanti@gmail.com

Πρόσφατα άρθρα