Προς την ΑΣΠΕ 

                                                                                                                                            13 /12/2010

Κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι από το 1999 εις την περιοχή του Ν. Ηρακλείου λειτουργώ με επιτυχία   φλεβολογικό-χειρουργικό ιατρείο, ασχολούμενο , εκτός από τη γενική χειρουργική, με τη διάγνωση και θεραπεία φλεβολογικών προβλημάτων των κάτω άκρων ( κιρσοί-έλκη-οιδήματα-ευρυαγγείες κλπ).

Ως γιατρός αλλά και ως πολύτεκνος ο ίδιος γνωρίζω τα προβλήματα χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας των πολύτεκνων μητέρων λόγω των πολλαπλών γεννήσεων.

Σας γνωστοποιώ ότι λόγω της κοινωνικοοικονομικής συγκυρίας δέχομαι την εξέταση και θεραπεία των πολύτεκνων μητέρων και των μελών των οικογενειών τους εις το ιατρείο, δωρεάν.Μετά τιμής

            ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Π. ΛΙΑΝΟΣ                                                                                                                                     ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

 

Περισσότερα... ΕΔΩ 

Athens Vein Center
Φλεβολογικό - Χειρουργικό Ιατρείο
Λιανός Γεώργιος, Χειρουργός
Λ. Ηρακλείου 510-514, Ν.Ηράκλειο
Τηλ: 210 2811891, 6944 530960
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πως θα φτάσετε:
  • Με ΙΧ: είμαστε ψηλά στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Από την έξοδο 9 της Αττικής Οδού, πηγαίνουμε προς Λυκόβρυση και μετά από 400 μέτρα, το ιατρείο βρίσκεται στα δεξιά μας. Αν έρθουμε από Πεύκη ή Μαρούσι, ακολουθούμε τη Λεωφόρο Αμαρουσίου και αριστερά τη Λεωφ.Ηρακλείου.
  • Με το λεωφορείο Α8 (Πολυτεχνείο - Ν.Ιωνία - Μαρουσι) κατεβαίνουμε στην 6η στάση Αμαρουσίου.
  • Με τον Προαστιακό (προς Αθήνα), κατεβαίνουμε στη στάση Ηράκλειο και ακολουθούμε τη Λεωφ. Ηρακλείου (προς Λυκόβρυση) όπου βρίσκουμε το ιατρείο στα 400 μέτρα, δεξιά μας.

Πρόσφατα άρθρα