Γαία: Μείωση τιμών για προσέλκυση μαιευτικών περιστατικών

Με τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από την έναρξη της λειτουργίας της, η Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική ‘ΓΑΙΑ’ του ‘ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ’ και έχοντας υποδεχθεί περισσότερα από 1.000 περιστατικά, ανακοινώνει τα περαιτέρω μειωμένα τιμολόγιά της, παραμένοντας προσηλωμένη στις αρχικές της εξαγγελίες για παροχή σύγχρονων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας σε τιμές χαμηλότερες του ανταγωνισμού κατά 20%-50%.

Σε σχετική ανακοίνωση του μαιευτηρίου, αναφέρεται ότι η ‘ΓΑΙΑ’ αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη και δικαιωμένη, γιατί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να γίνει σημείο αναφοράς στην αγορά και να πυροδοτήσει αλυσιδωτές μειώσεις τιμών στις χρεώσεις των ιδιωτικών γυναικολογικών και μαιευτικών κλινικών των Αθηνών έως και 20%, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά οφέλη για το κοινωνικό σύνολο.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολή οικονομική συγκυρία, η ΓΑΙΑ με τους 200 και πλέον σήμερα γιατρούς της πρωτοπορεί και καταρρίπτει λογικές και καταστάσεις που επικρατούσαν για πολλά χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, προχωράει σε περαιτέρω μείωση των χρεώσεών της, ανατρέποντας για μια ακόμα φορά τα δεδομένα στο χώρο των ιδιωτικών κλινικών, ανακοινώνοντας τις νέες τιμές που διαμορφώνονται σε επίπεδα χαμηλότερα κατά 20-50%, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.  

Με τον τρόπο αυτό παρέχεται η δυνατότητα της χρήσης σύγχρονων υπηρεσιών υγείας σε ένα πρότυπο περιβάλλον φροντίδας, με υψηλών προδιαγραφών επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε πολύ περισσότερες οικογένειες.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η νοσηλεία φυσιολογικού τοκετού σε deluxe 4κλινο για 3 ημέρες παρέχεται με κόστος που ανέρχεται στα 1.300 ευρώ χωρίς επισκληρίδιο και σε 1.500 ευρώ με επισκληρίδιο αναλγησία, ενώ αντίστοιχα, για 4 ημέρες νοσηλείας το κόστος ανέρχεται σε 1.350 ευρώ και 1.600 ευρώ. Ακόμη, στην περίπτωση καισαρικής τομής το κόστος νοσηλείας σε deluxe 4κλινο για 5 μέρες προσφέρεται στα 1.650 ευρώ χωρίς επισκληρίδιο και σε 1.850 ευρώ με επισκληρίδιο αναλγησία, ενώ τα λαπαροσκοπικά γυναικολογικά χειρουργεία έχουν κόστος ύψους μόνο 1.200 ευρώ για παραμονή σε deluxe 4κλινο. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω τιμές δεν αποτελούν απλώς ‘ενδεικτικές τιμές’, κατά την προσφιλή τακτική του ανταγωνισμού, αλλά τελικές πραγματικές τιμές.

Τέλος, από την πρώτη μέρα της λειτουργία της, η ΓΑΙΑ προσφέρει μια σειρά προνομίων σε ευαίσθητές κοινωνικές ομάδες όπως άποροι, ακρίτες, πολύτεκνοι (4ο παιδί), αλλά και πρόσφατα στις κακοποιημένες γυναίκες μέσω της συνεργασίας της με τη ΜΚΟ WIN Hellas, διασφαλίζοντάς τους την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Άλλωστε, η ουσιαστική χρήση και αξιοποίηση των προνομίων αυτών από το Νοέμβριο του 2009 της κλινικής αποτελεί την πλέον αδιάψευστη επιβεβαίωση του κοινωνικού ρόλου, και της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας πάνω στην οποία βασίστηκε η δημιουργία και η λειτουργία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής ‘ΓΑΙΑ’.

Πρόσφατα άρθρα