Εκτύπωση
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ             

                ‘Ο ΑΓΙΟC CΤΥΛΙΑΝΟC’                                        

              ΑΡΜΕΝ 24, 1Ος ΟΡΟΦΟΣ  

   ΤΗΛ. 2521037000 - FAX. 2521037320                                                          ΔΡΑΜΑ 25/11/2010                       66100 ΔΡΑΜΑ                                                         Αριθ. Πρωτ. 448

         info@sylpoldramas.org.gr 

        www.sylpoldramas.org. gr 

         

         Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ. 

         Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή.

         Στη σημερινή τραγωδία της παρακμής που έχει   πηγή την παγκοσμιοποίηση δεν έχει απομείνει τίποτε, που να μην έχει αποσυντεθεί.

         Υπέρτατος αγώνας διάλυσης της οικογένειας γίνεται με ιδεολογική εμπροσθοφυλακή το μνημόνιο σταθερότητας και διαχειριστές την τρόϊκα. 

         Επιβάλλεται έστω και την ύστατη στιγμή να επικρατήσει σωφροσύνη και σύνεση στις αποφάσεις σας και να μη επιτρέψετε να διαλύσουν ότι έχει απομείνει από την κοινωνική συνοχή που είναι η οικογένεια, ως κύτταρο διατήρησης και συνέχισης του Ελληνικού έθνους. 

         Το μέτρο των εισοδηματικών κριτηρίων για την χορήγηση των επιδομάτων τρίτου (3ου) κ.ο.κ. παιδιών, των επιδομάτων και την ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μάνας, θεωρήθηκε αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας με την 1095/2001 απόφαση του και δεν ισχύει πλέον.

          Επιχειρείτε σήμερα από εσάς, να επαναφέρετε πάλι τα εισοδηματικά κριτήρια για τις πολύτεκνες οικογένειες, που εσείς ο ίδιος εξυμνούσατε και θαυμάζετε, διότι προέρχεσθε από πολύτεκνη οικογένεια.

          Σας καλούμε να διασφαλίσετε με μια λιτή ανακοίνωση, ότι δεν θα αλλάξει το καθεστώς χορήγησης των πολυτεκνικών επιδομάτων και να είστε σίγουρος ότι αυτό θα το εκτιμήσουν δεόντως   οι πολύτεκνες οικογένειες της Ελλάδος, εκτός εάν θέλετε να στείλετε μήνυμα ότι σε λίγο θα εγκαταλείψετε τους Έλληνες και την διακυβέρνηση της χώρας.                                                           

Με σεβασμό και εκτίμηση 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 -Ο-

   Πρόεδρος

    Σμολοκτός Νικόλαος

---------------------------------

         

             Επιστολή Συνδέσμου Πολυτέκνων Νάξου προς  τον  Πρωθυπουργό... ΕΔΩ

-------------------------

          Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Καρδίτσας... ΕΔΩ

-------------------------

   Διαμαρτυρία Προέδρου της Ένωσης Πολυτέκων Κεφαλονιάς και Ιθάκης... ΕΔΩ