Δείτε στο ψηφισμένο νομοσχέδιο που είναι γραμμένα όλα στο πόδι... ΕΔΩ1 και ΕΔΩ 2 καθαρογραμμένο μεν αλλά από συντακτικό...
 
Ο νόμος 4264/14   με το ΦΕΚ 

1.  Οι Μετεγγραφές είναι το άρθρο 53 σελ.70. (Δείτε διατύπωση!..)

2. Επίσης σελ 62, μεταξύ των άλλων επήλθαν  και κρυφές αλλαγές στην Εκπαίδευση και στα ΕΠΑΛ :

  " Για τα σχολικά έτη 2013-2014 και 2014-2015 η διάρκεια του σχολικού και διδακτικού έτους, οι περίοδοι διδασκαλίας των μαθημάτων και διεξαγωγής των εξετάσεων, οι αργίες και οι διακοπές καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων"

Μετά τον καταιγισμό διαφόρων αυθαιρεσιών και αντισυναταγματικοτήτων, έρχεται ακόμη μια,  που επιβάλλει όρους εργασίας νέγρων της Αφρικής στο εκπαιδευτικό μας σύστημα  διότι εναπόκεινται πλέον στις αυθαίρετες διαθέσεις του Υπουργού οι σχολικές αργίες και οι εργάσιμες ημέρες !
Ουδεμία αναφορά για αναδρομικότητα των Μετεγγραφών, δεν γίνεται στην ψηφισθείσα τροπολογία, όπως ζητούσε  η ΑΣΠΕ(2010-2013).
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ της τελευταίας στιγμής... ΕΔΩ(Οι μετεγγραφές είναι στο άρθρο 10)

Στην ρύθμιση που ψηφίστηκε χθες βράδυ , κατά πλειοψηφία , από τη Βουλή για τους  πολύτεκνους , τρίτεκνους και ειδικές κατηγορίες υποψηφίων για τα ΑΕΙ, προστέθηκε μία ακόμη παράγραφος η οποία ορίζει ότι «Η εφαρμογή των διατάξεων αφορούν στους επιτυχόντες που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου του σχολικού έτους 2013-2014 και εντεύθεν»

Παρατήρηση ΑΣΠΕ: Τι εννοεί εδώ ο ποιητής κ. Αρβανιτόπουλε;;

Σχολικό έτος  2013 -14 είναι αυτοί που θα δώσουν φέτος (Γ` Λυκείου).

Αλλά προηγουμένως αναφέρει…

αφορούν στους επιτυχόντες που έλαβαν μέρος..    άρα 2012 -13! 

Καραγκιοζιλίκια δηλαδή πάλι. Ντροπή πια..  Όλα στο πόδι. Να για ποιο λόγο έπρεπε να αρχίσει η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των εκπαιδευτικών, από την ηγεσία του Υπ. Παιδείας…

 

-

Πρόσφατα άρθρα