Στην χώρα που οι πολύτεκνοι πληρώνουν φόρο πολυτελείας επειδή έχουν μεγάλα αυτοκίνητα για να μεταφέρουν με ασφάλεια τα πολλά παιδιά τους, οι στόλοι αυτοκινήτων που ενοικιάζονται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών εξαιρούνται από το φόρο πολυτελείας(!), επειδή "υπάρχει νομικό κενό" -  δείτε το δημοσίευμα:

Τα εταιρικά Ι.Χ. εξαιρούνται από τον Φόρο Πολυτελείας http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27199&subid=2&pubid=113148295

 

Τα εταιρικά αυτοκίνητα είναι όχι μόνο πολύ μεγάλου κυβισμού, αλλά πολύ υψηλής αξίας (τιμής αγοράς). Όμως, ΔΕΝ αποτελούν κατά την Κυβέρνηση τεκμήριο πολυτελούς διαβιώσεως.    Όχι!

 

Τα 7-θέσια, 9-θέσια, 12-θέσια κλπ αυτοκίνητα των πολυτέκνων όμως, είναι "σαφώς δείγμα μιας πολυτελούς ζωής!"

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Είπατε τίποτα για κοινωνική δικαιοσύνη;

Υπάρχει πουθενά κοινή λογική;

Έχει μείνει αίσθηση ηθικής σε αυτούς που αποφασίζουν για τη ζωή μας;

"Του κόσμου τα παράλογα, τα βρίσκω λογικά"  -    κατά το λαϊκό άσμα...

 

 

Που να καταλάβουν οι άτεκνοι θεωρητικοί της αυλής Στουρνάρα, ότι τα αυτοκίνητα των πολύτεκνων είναι μεγάλα για να χωρούν τα πολλά παιδιά τους και όχι για λόγους πολυτελείας ή πλουτισμού ή επιδείξεως, όπως είναι αυτών!. Να σημειωθεί επίσης, ότι τους σκαφάτους..,  τους εξαίρεσαν από το φόρο πολυτελείας!

Βέβαια, ένας που είναι πλούσιος , παίρνει ένα υβριδικό με 100.000€ και δεν πληρώνει ούτε για τέλη, ούτε για φόρο πολυτελείας… δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ (ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΙΧ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 660 ΚΑΙ 440 =1100€ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΧ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ!

Μήπως πρέπει και εμείς μόλις μας έρχονται τα μπιλιετάκια τους, για το φόρο πολυτελείας στα πολυτεκνικά μας αυτοκίνητα(πουλμανάκια) να τα επιστρέφουμε ως απαράδεκτα..., καθότι δεν διάγουμε εμείς πολυτελή ζωή;;;

Πρόσφατα άρθρα