Κάποιοι υπουργοί μας δυστυχώς ή δεν γνωρίζουν ελληνικά ή  κάτι άλλο συμβαίνει...   Έλεος πια κ. Σαμαρά!

Κάντε κλικ ΕΔΩ1 και ΕΔΩ2 και δείτε απάντηση!

---

Το έγγραφο ΑΣΠΕ στον Υφ. Οικονομικών για το φόρο πολυτελείας στα αυτοκίνητα πολυτέκνων...

=

Η Ερώτηση  Λ. Αυγενάκη - βουλευτή Ηρακλείου, για το φόρο πολυτελείας στα πουλμανάκια των πολυτέκνων

Που να καταλάβουν οι άτεκνοι θεωρητικοί της αυλής Στουρνάρα, ότι τα αυτοκίνητα των πολύτεκνων είναι μεγάλα για να χωρούν τα πολλά παιδιά τους και όχι για λόγους πολυτελείας ή πλουτισμού ή επιδείξεως, όπως είναι  αυτών!. Να σημειωθεί  επίσης, ότι τους  σκαφάτους.., οι ανωτέρω υπουργοί  τους εξαίρεσαν από το φόρο πολυτελείας!

Βέβαια, ένας που είναι πλούσιος , παίρνει ένα υβριδικό με 100.000€ και δεν πληρώνει ούτε για τέλη, ούτε για φόρο πολυτελείας… δεν δίνει ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ (ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΙΧ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 660 ΚΑΙ 440 =1100€  ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΧ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ!

 

Πριν λίγο καιρό που ήταν αντιπολίτευση η Ν.Δ,  τόνιζε σε ανακοίνωση της: 

"…Η παρούσα κρίση είναι εθνική γιατί πλήττει την υπόσταση και το μέλλον της χώρας γκρεμίζοντας έναν από τους θεμελιώδεις πυλώνες του Ελληνισμού…. την οικογένεια.Με πρόσχημα την κρίση, όχι απλά υποθηκεύεται, αλλά επί της ουσίας αμφισβητείται η Εθνική επιβίωση της Χώρας. Για την Ελλάδα η υπογεννητικότητα είναι πρόβλημα που ακουμπά την ίδια την ύπαρξη της, σε μία περίοδο κατά την οποία ο γεωγραφικός μας χώρος έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο χωνευτήρι πλήθους μεταναστών, μη ελεγχόμενου και μη συμβατού με την Ελληνική κοσμοαντίληψη.Η προστασία των οικογενειών θα πρέπει να είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας. Η αυξανόμενη υπογεννητικότητα, σε συνδυασμό με την μεγενθυνόμενη γήρανση του πληθυσμού απειλούν τα θεμέλια του Έθνους. Σε αυτήν την κακή δημογραφική συγκυρία και την εξίσου κακή μεταναστευτική μας πολιτική έρχεται η άβουλη, μνημονική Κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ., όχι να προστατεύσει, αλλά αντίθετα, να στοχοποιήσει την οικογένεια. Δίδεται η εντύπωση, πως οι οικογένειες στην προσπάθεια τους να προσφέρουν στην Πατρίδα, τιμωρούνται δεχόμενες διαρκώς πρόσθετα οικονομικά βάρη, με το πρόσχημα των «έκτακτων οικονομικών συνθηκών».

… Οι οικογένειες και μάλιστα οι πολύτεκνες και οι τρίτεκνες, ως δομικό κύτταρο αυτής της προσπάθειας, πρέπει να προστατευθούν, προκειμένου να προσφέρουν το ύψιστο αγαθό … το ΜΕΛΛΟΝ της Ελλάδας."

Εμείς μετά από αυτά, τι άλλο να προσθέσουμε εκτός από ΝΤΡΟΠΗ…

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΠΕ: Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ..

Πρόσφατα άρθρα