Στο επισυναπτόμενο αρχείο οι βάσεις εισαγωγής των Μουσουλμανοπαίδων το 2013. (π.χ.  Ιατρική Αθηνών 12202 μόρια   Στατιστικής και ασφαλιστικής επιστήμης Παν Πειραιά 1263 μόρια - γεν βαθμ πρόσβασης 1,36 δηλαδή λευκή κόλλα... 

 

Γι'  αυτά οι κ. δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν έχουν να πουν τίποτα. Τα βρίσκουν όλα νόμιμα...

Μόνο οι πολύτεκνοι τους ενόχλησαν!

Θαυμάστε ακαδημαϊκά κριτήρια..ΕΔΩ 

--

Ελεύθερες μετεγγραφές για Πολύτεκνους, Τρίτεκνους και Ειδικές Κατηγορίες;  Σχολιάστε... .

 

-- 

  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Β. Κόκκινος:Ζητείται Εθνικό Σθένος.Οι δικαστές του ΣτΕ φαίνεται πως ζουν σε άλλον πλανήτη...

    • =
  • Σχόλιο ΑΣΠΕ:

  • Οι πολύτεκνοι ουδέποτε ζήτησαν τα παιδιά τους να τυγχάνουν ιδιαιτέρας μεταχειρίσεως και να εισάγονται στις Σχολές με χαμηλότερη βαθμολογία. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια τα έκανε η κυρία της Φωτοτυπίας και τα συνέχισε δυστυχώς ο κ. Αρβανιτόπουλος.

    Αυτό που διεκδικούν ανέκαθεν οι πολύτεκνοι είναι: αφού εισάγονται με τα ίδια κριτήρια στις Σχολές με Πανελλήνιες εξετάσεις, με τους άλλους φοιτητές, να μπορούν να μετεγγράφονται στις Σχολές που είναι πλησιέστερες στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους. Φθάσαμε σήμερα να δίνονται κατά χιλιάδες μετεγγραφές (μεταφορά θέσης) σε διάφορες κοινωνικές ομάδες με αδιαφανή και αμφισβητούμενα κριτήρια, (πλην πολυτέκνων) και σε ασθενείς ή που θα ασθενήσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών των!!

    Οι πολύτεκνοι από το 2011 τα φωνάζουμε και διαμαρτυρόμαστε συνεχώς…  Ο μόνος δρόμος πλέον, είναι η επάνοδος στο θεσμό των Μετεγγραφών των φοιτητών μας... όχι άλλους πειραματισμούς!

    Αλήθεια το ΣτΕ για τους Μουσουλμάνους, ασθενείς, ομογενείς κλπ θα πει τίποτα;;; Εδώ οι κύριοι δικαστές του ΣτΕ δεν έχουν να μας πούνε τίποτα, όλα είναι Συνταγματικά;;;

  • Από ότι μαθαίνουμε, πολύτεκνοι φοιτητές που ζήτησαν Μεταφορά θέσης φέτος ήταν 720 από τους 8438 συνολικά, πήραν Μετεγγραφή μόλις 230 πολύτεκνοι!!!
  • Γιατί; Μα γιατί το εισόδημα των (όχι η βαθμολογία των κ. δικαστές του ΣτΕ, αυτή δεν ενδιέφερε τον νομοθέτη...) ήταν λίγα ευρώ περισσότερα από τις οικογένειες ακόμη και αν αυτές είχαν μόνο 1 παιδί!!
    Συγκεκριμένα γνωστό μας παιδί υπερπολύτεκνης οικογένειας (ο 6ος από τα 7 παιδιά που έχει) που είναι στην Πολυτεχνική Σχολή της Πάτρας, δεν πήρε Μετεγγραφή, γιατί το εισόδημα της ήταν μόλις 30 Ευρώ περισσότερα από το εισόδημα του τελευταίου εισαχθέντα (με τη Μεταφορά θέσης ) στην αντίστοιχη σχολή του ΕΜΠ και μάλιστα αυτός μπορεί να ήταν από οικογένεια με ένα μόλις παιδί, αλλά και από την αντίστοιχη Σχολή της Ξάνθης( δηλ με πολύ λιγότερα μόρια!)
    Καταλάβατε κ. Δικαστές μας;
Θα ψάξει όμως κάποιος δημοσιογράφος την ιδιότητα αυτού που έκανε την προσφυγή;;; Που δεν είχε κανένα έννομο συμφέρον σύμφωνα με το νόμο... και αν ήταν κοινός θνητός θα είχε απορριφθεί αμέσως η αίτηση ακυρώσεως του;;;

  

Πρόσφατα άρθρα