Εκτύπωση

 

Κάντε κλικ... ΕΔΩ, για δείτε τα έργα των σωτήρων μας!

Η Ελλάδα... χάνεται. Μείωση το 2012   Γάμων 10% και Γεννήσεων 6%, με τα διάφορα Μνημόνια.  Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δήθεν προστασίας και μάλιστα κατά προτεραιότητα της οικογένειας(!), που  μας λέει  ο Υπ. Εργασίας(- Ανεργίας);;; 

======

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 

Μία πόλη 16.299 κατοίκων έσβησε οριστικά από το χάρτη της Ελλάδας το 2012 εξαιτίας των μνημονίων που επέβαλαν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις. Πρόκειται για αρνητική μεταβολή του ελληνικού πληθυσμού, αφού οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 5,69% και οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 5% μέσα σε ένα χρόνο. Το σχέδιο λοιπόν του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων έχει τελικά… αποτέλεσμα. Ξεκληρίζει το λαό.

Το μνημόνιο υπολογίζει και τον αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα, προκειμένου να επιτευχθεί η δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας. Παρ’ ότι λοιπόν η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα γερόντων και οι αφίξεις νέων παιδιών έρχονται με το σταγονόμετρο, φαίνεται πώς οι αριθμοί της τρόικας δεν «βγαίνουν» ακόμη.

Έτσι, συνεχίζουν να κόβουν συντάξεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τους ηλικιωμένους. Δεν μπορεί, θα αυξηθεί ο αριθμός αυτών που δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους ή μία φρατζόλα ψωμί και θα πεθάνουν.

Έτσι, συνεχίζουν να κόβουν μισθούς και επιδόματα από οικογένειες, να απολύουν γονείς και να στερούν από τους νέους το δικαίωμα στην εργασία, αλλά και στη δημιουργία οικογένειας. Δεν μπορεί, θα σταματήσουν οι Έλληνες να γεννάνε.

Τόσο κυνικά και στυγνά σκέφτονται αυτοί που συνέταξαν το μνημόνιο και το επέβαλαν στην Ελλάδα. Με τον ίδιο εγκληματικό τρόπο όμως αντιμετωπίζουν και την ελληνική κοινωνία αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η πολιτική τους, έως τώρα, είχε ως αποτέλεσμα οι γεννήσεις στην Ελλάδα να μειωθούν το 2012 στις 100.371 (51.654 αγόρια και 48.717 κορίτσια), καταγράφοντας μείωση της τάξεως του 5,69% σε σχέση με το 2011, που είχαν ανέλθει στις 106.428.

Την ίδια στιγμή, οι θάνατοι κατά το 2012 παρουσίασαν αύξηση κατά 5% και ανήλθαν σε 116.670 (60.137 άνδρες και 56.533 γυναίκες) έναντι 111.099 που ήταν το 2011.

Ένας μεγάλος αριθμός θανάτων αποτελεί συνέπεια της οικονομικής κρίσης, αφού τα εγκεφαλικά, τα καρδιακά επεισόδια και γενικά προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την ψυχολογική πίεση, το στρες και το άγχος έχουν αυξηθεί δραματικά, όπως και οι αυτοκτονίες. Στις μεγαλύτερες δε ηλικίες, η έλλειψη φαρμάκων έχει οδηγήσει εκατοντάδες στο θάνατο.

Αυτό προκύπτει και από τα στοιχεία της μέσης ηλικίας θανάτων, αφού έμειναν σχεδόν απόλυτα σταθερά.

Από τη θλιβερή αυτή εικόνα που παρουσιάζει η αντιστοιχία γεννήσεων και θανάτων στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της εφαρμογής του μνημονίου, καθίσταται ξεκάθαρο πώς οι δανειστές θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό και να ελέγξουν πλήρως όσους απομείνουν δεσμεύοντας όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία και διαχειρίζοντας το χρέος τους.

Και δυστυχώς, με τους πολιτικούς της καρπαζιάς που διαθέτουμε και με δική μας ανοχή και ευθύνη οι στόχοι των δανειστών επιτυγχάνονται!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr