Εκτύπωση
 
 

 Ανακοίνωση Εορτασμού

 Υποδοχή πολυτέκνων οικογενειών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 Μήνυμα του Προέδρου της ΑΣΠΕ

 Ενημέρωση, Ανάλυση και Προτάσεις της ΑΣΠΕ

Μηνύματα :

                 Αρχιεπισκόπου Αθηνών

                 Πρωθυπουργού

                 Προέδρου  Ν.Δ     

                 Γ. Γραμματέα Κ.Κ.Ε.

                 Προέδρου ΛΑΟΣ   

                 Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ

 Δημοσίευση αφίσας  12

 

 

          Στις 14 Δεκεμβρίου πολύτεκνοι με επικεφαλής το Προεδρείο της ΑΣΠΕ έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

{mosimage}

          Ο Πρόεδρος της ΑΣΠΕ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο που δέχθηκε τις πολύτεκνες οικογένειες για μιά ακόμα φορά, ανέφερε ότι η επίσκεψη συμπίπτει με τη σημερινή συγκυρία της κατάργησης και φαλκίδευσης όλων των διατάξεων υπέρ των πολύτεκνων οικογενειών. Αμέσως μετά παρέδωσε στον κ. Πρόεδρο τους 2 τόμους με την ιστορία της ΑΣΠΕ.

           Ακολούθως σχεδόν όλοι οι παριστάμενοι πολύτεκνοι εξέφρασαν στον κ. Πρόεδρο τις ανησυχίες τους και τά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Ανέφεραν δε ότι τα παιδιά τα γεννούν διότι τα θέλουν και διότι τα αγαπούν, αλλά και ότι η ουσιαστική συνδρομή της πολιτείας είναι αναγκαία. Και βεβαίως έγινε αναφορά στο δημογραφικό κατήφορο της Ελλάδας για τον οποίο δεν νοιάζεται κανείς. Ο κ. Πρόεδρος άκουσε με υπομονή και κατανόηση όλους τους πολύτεκνους, σχολίασε καταφατικά τις περισσότερες τοποθετήσεις των παρισταμένων και μας είπε ότι η συμπαράστασή του στις αγωνίες μας για το μέλλον των παιδιών μας είναι δεδομένη.

           Ο τύπος έγγραψε σχετικά

 Επιστροφή στην αρχή