Η Α.Σ.Π.Ε. (Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) ιδρύθηκε το 1931 και από τότε έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των Πολυτέκνων, τη μελέτη και την προώθηση των αιτημάτων τους, και γενικά την προαγωγή των ηθικών και υλικών συμφερόντων τους. περισσότερα εδώ

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. 

 

  aspe90  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ                       

                ‘Ο ΑΓΙΟC CΤΥΛΙΑΝΟC’                                                 

        ΑΡΜΕΝ 24, 1Ος ΟΡΟΦΟΣ  

   ΤΗΛ. 2521037000 - FAX. 2521037320                                                                  ΔΡΑΜΑ 21/4/2011     
                 66100 ΔΡΑΜΑ                                                                       Αριθ. Πρωτ. 223 
             info@sylpoldramas.org.gr

              www.sylpoldramas.org. gr

 

 

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/2011

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στις 20/4/2011 στα γραφεία της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Χαράς Κεφαλίδου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Σμολοκτό.
Ο Πρόεδρος έθεσε υπ’ όψη της Βουλευτού τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τις πολύτεκνες οικογένειες του νομού Δράμας, αλλά και γενικά όλη την πολυτεκνική οικογένεια της Ελλάδος ως Γενικός Σύμβουλος Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος.
Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ήταν:
          1. Να μη μπει  πλαφόν στα  εισοδήματα των πολύτεκνων οικογενειών για τις μετεγγραφές φοιτητών και να μη ισχύει ποσοστό εισακτέων ανά σχολή.
          2. Να μη γίνει άλλη μείωση στα επιδόματα και στις ισόβιες συντάξεις των μητέρων και να μη τεθεί πάλι όριο εισοδήματος και κριτήρια διαβίωσης όπως ανακοίνωσε η κ. Λούκα Κατσέλη.  
          3. Να τροποποιηθεί η διάταξη του Νόμου 3918/2011 στο άρθρο 43 και στην παράγραφο που αναφέρει «υπό την προϋπόθεση οι δικαιούχοι να έχουν μόνιμη και συνεχή δεκαετή διαμονή στην Ελλάδα και τα ανήλικα τέκνα τους ευρίσκονται στην Ελλάδα», να γίνει «εξαιρούνται οι Έλληνες ομογενείς».
          Η κ. Κεφαλίδου άκουσε με προσοχή τα αιτήματα μας και υποσχέθηκε να κάνει σχετικές ενέργειες προς τους αρμοδίους υπουργούς και θα μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα. 

           Πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και η ανάγκη στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας, διαφορετικά θα αναγκασθούμε να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις και όχι μόνο.

 

          ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

 

 Για το ΔΣ

 

      -ο-                                                                         -ο-

                                      Πρόεδρος                                      Γεν. Γραμματέας

 

 

   

      Σμολοκτός Νικόλαος                                               Θεοδωρίδης Θεόδωρος

Πρόσφατα άρθρα