ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
28 Αυγούστου , 2018
 

 

Θέμα: Παγκρήτια Συνάντηση Πολυτεκνικών Συλλόγων Κρήτης

Ο Σύλλογοι Πολυτέκνων Κρήτης ενημερώνουν τα μέλη τους ότι την Κυριακή 26/08/2018 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε Παγκρήτια Συνάντηση Πολυτεκνικών Συλλόγων Κρήτης με προσκεκλημένους όλους τους Βουλευτές της Κρήτης, τον κ. Περιφερειάρχη τους Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους Κρήτης προκειμένου να συζητηθούν θέματα όπως το «ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ»που πλέον θεωρείται το μεγαλύτερο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της χώρας η οποία βιώνει συνθήκες Δημογραφικής κατάρρευσης και λοιπά Πολυτεκνικά θέματα που απασχολούν ολόκληρη την πολυτεκνική τάξη.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γεώργιος Παρασύρης και γενικά οι Διοικήσεις όλων των Πολυτεκνικών Συλλόγων Κρήτης προσπαθήσαμε να πείσουμε τους κ.κ που τίμησαν με την παρουσία τους τη συνάντηση ,τους οποίους και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε, να βοηθήσουν ώστε να αναληφθούν πρωτοβουλίες και μέτρα που θα ανακουφίσουν την πολύτεκνη οικογένεια και θα συμβάλλουν στην αύξηση των γεννήσεων.

Επίσης τα άλλα θέματα που τονίστηκαν και απαιτήσαμε άμεσες εξαγγελίες τα οποία ήδη έχουν σταλεί στον κ. Πρωθυπουργό και σε όλους τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων εν όψει μάλιστα και της ΔΕΘ και παρέλαβαν εγγράφως και οι παρευρισκόμενοι της συνάντησης και απασχολούν ολόκληρο το πολυτεκνικό κίνημα ήταν: προσλήψεις, το θέμα των εκπαιδευτικών, οι μετεγγραφές, οι διανομές προιόντων, επαναφορά του ποσοστού 10% για την εισαγωγή των πολυτέκνων και των τέκνων τους στις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, επαναφορά του μειωμένου τιμολογίου της ΔΕΗ, για τους συνταξιούχους πολύτεκνους, ακόμη χρηματικά βοηθήματα στις μητέρες που αποκτούν 4ο και ανω παιδί ως δημογραφικά κίνητρα , ΕΝΦΙΑ, Επιδόματα, Ισόβια Σύνταξη

Και εδώ θέλουμε να γνωρίζετε: ο Σύλλογος σας παραμένει στις επάλξεις για συνεχείς αγώνες μαζί σας, σε ότι χρειαστεί για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας και για να αποκατασταθούν έστω και σταδιακά οι αδικίες που έχουν υποστεί οι Πολύτεκνοι στα χρόνια των μνημονίων….

Αλλωστε ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός στην επίσκεψη του στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας ανέφερε: οι πολυτεκνες οικογενειες ήταν και είναι από τα μεγαλύτερα θύματα των αντικοινωνικών περικοπων………


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ

Πρόσφατα άρθρα