ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

          ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

                                                                                                            ΘΗΡΑ 22/01/2018

Δελτίο Τύπου

Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου στα Φηρά στις 21 Ιανουαρίου 2018 την κορυφαία εκδήλωσή της που περιελάμβανε τα εξής :

  • Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας κκ. Επιφάνιου  .
  • Ομιλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης στην οποία απηύθυνε  τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι Πολύτεκνοι της τοπικής Ένωσης όσο και οι Πολύτεκνοι όλης της χώρας, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους αντιμετώπισης τους με σοβαρές παρεμβάσεις από την Πολιτεία.
  • Χαιρετισμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας κκ. Επιφάνιο  ,   το Δήμαρχο Θήρας κο  Ζώρζο Νικόλαο , τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας , τον Διοικητή Νοτίου Αιγαίου του Πυροσβεστικού Σώματος κ.α.
  • Διαβάστηκαν χαιρετισμοί  : του Γενικού Γραμματέα της ΑΣΠΕ  κου Μανώλη Χρυσόγελου  , και των Βουλευτών  Κυκλάδων κων Ιωάννη Βρούτση  και Αντώνη Συρίγο     .
  • Απονομή επαίνων σε τέκνα πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα Γυμνάσια, Λύκεια,  και σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση . Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο και  συμβολικό χρηματικό ποσό  .

Τα παιδιά που αρίστευσαν  ήταν: Φύτρου Μαρουλία – Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας , Νιώτης Σπυρίδων του Παύλου και της Σταματίνας  , Συρίγου Ειρήνη – Άννα  του Ανάργυρου και της Καλλιόπης  , Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκεύης  , Αδαμίδης Βασίλειος του Γεωργίου και της Θεοδοσίας ,  Σιγάλας Πέτρος του Αντωνίου και της Παρασκεύης  , Πρέκα Αικατερίνη του Νικολάου και της Μαρίας , Βελεγράκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη και της Μαρίας  , Οικονόμου Νιόβη του Παύλου και της Αυγής  , Κουλούρης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής , Οικονόμου Ηρώ του  Παύλου και της Αυγής , Αναπλιώτης Προκόπης του Αντωνίου και της Ζαμπέτας , Φύτρος Μάρκος του Αντωνίου και της Στυλιανής .

 Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν:  Λυγνού Μαργαρίτα του  Χρήστου και της Νικολίνας  , Σιγάλα Ειρήνη του Λουκά και της Ευαγγελίας  , Οικονόμου Ηρώ του Παύλου και της Αυγής  , Γαβρίλη Λυδία του Ιωάννη και της Σόνιας , Νικηφόρου Ιωάννα του Γεωργίου και της Μαργέττας , Πούλης Νικόλαος του Δημητρίου και της Μαρίας .

 Απονομή τιμητικών διακρίσεων : 1) Για την έμπρακτη αγάπη και μεγάλη  προσφορά του στη Θηραϊκή Κοινωνία στον κο Μάκη Βασαλάκη  2) Για την έμπρακτη αγάπη και εθελοντική προσφορά τους  στη Θηραϊκή Κοινωνία στον κο Λυγνό Λουκά και στον κο Αλεφραγκή Μάρκο 3)  Για την έμπρακτη αγάπη και εθελοντική προσφορά της στο συνάνθρωπο μας στην κα  Λαμπρινή Μπουλιέρη Σιγάλα 4) Για την έμπρακτη αγάπη στα παιδιά και τη μακρόχρονη προσφορά της στην Εκπαίδευση στην κα Καραμολέγκου Παντελία  και 5) Για την έμπρακτη αγάπη και προσφορά στην Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης στην κα Μαντώ Στουρνάρα .

  Επίσης βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες Βαμβακούση Μαργαρίτα του Αντωνίου σύζυγος Φουστέρη Παύλου , Πρέκα Χριστίνα του Αντωνίου σύζυγος Γιαννακόπουλου Ιωάννη , Αϊντίνι Βαλμπονα του Ριζά σύζυγος Αϊντίνι Γκιεργκι , Γκίκα Μαρία του Μιχαήλ σύζυγος Μπουρνέλη Παναγιώτη , Μαργιώλου Βασιλική του Γεωργίου σύζυγος Γκίκα Εμμανουήλ , Χιονίδη Βέρα του Αλέξανδρου σύζυγος Σιγάλα Στυλιανού   .

  • Ετήσια γενική συνέλευση , απολογισμός για το έτος 2017, ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τους πολύτεκνους ,προγραμματισμός δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά πλούσιων δώρων σε όλα τα παιδιά των  πολύτεκνων οικογενειών .

Φωτογραφία

                                               

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 

                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

 

Κάντε κλικ και... ΕΔΩ

 

 

Πρόσφατα άρθρα