Μετά την κατάργηση του πολυτεκνικού τιμολογίου από την (συγ) Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ , η ΑΣΠΕ απέστειλε επιστολή σε όλους τους φορείς παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας, από τους οποίους ζητήθηκε η κατάρτιση και αποστολή ειδικής προσφοράς - πρόγραμμα για το οικιακό τιμολόγιο, για τις πολυάριθμες οικογένειες - μέλη της ΑΣΠΕ, δικαιούχοι ή μη του ΚΟΤ.

Στην επιστολή της ΑΣΠΕ ανταποκρίθηκαν 5 εταιρείες από αυτές και στη συνέχεια τις δημοσιεύουμε με τυχαία αρίθμηση (κάντε κλικ σε κάθε εταιρεία για να διαβάσετε την προσφορά).

 

  1. 1. Γιατί να επιλέξετε την Volterra
  • Πράσινη Ενέργεια – Παραγωγή ενέργειας που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.
  • Σιγουριά/Ασφάλεια – Οι κύριοι μέτοχοι της Volterraείναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των κατασκευών και παραγωγής ενέργειας στην χώρα τους.
  • Διασφάλιση σημαντικής έκπτωσης ανάλογα με το προφίλ της κατανάλωσης σας.
  • Διασφάλιση διαφανούς τρόπου τιμολόγησης που επιτρέπει άμεσες συγκρίσεις.
  • Εγγύηση σταθερής τιμής για τουλάχιστον δώδεκα μήνες.
  • Πελατοκεντρικός χαρακτήρας της εταιρείας με βασικό άξονα την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή.
  • Εύκολη διαδικασία σύνδεσης χωρίς καθυστερήσεις και extra κόστη.
  • Καμία αλλαγή ή μετατροπή στις υποδομές της επιχείρησης σας.
  • Μηδενική ρήτρα πρόωρης αποδέσμευσης από την εταιρεία μας θέτοντας ως ελάχιστο χρόνο παραμονής ένα μήνα από την ημερομηνία ενεργοποίησης.
  • Η εγγύηση/προκαταβολή που έχετε καταβάλει στην ΔΕΗ σας επιστρέφεται/συμψηφίζεται στο τελικό σας λογαριασμόΓια να δείτε την προσφορά, πατήστε:… VOLTERRA AE

 

  1. 2. Γιατί να επιλέξετε την  WATT + VOLT

Αξιότιμοι κύριοι. Σε συνεχεία της υπ' αριθμ. πρωτ. 328/30-4-2018 επιστολής σας , επισυναπτόμενη θα βρείτε την προσφορά μας. Παραμένω στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Για να δείτε την προσφορά, πατήστε:…  WATT + VOLT

 

  1. 3. Γιατί να επιλέξετε την  ΚΕΝ

Αξιότιμε κύριε. Σε απάντηση της υπ’ αριθμ. Πρωτ. 328/30-4-2018 επιστολής σας, σας επισυνάπτουμε την Προσφορά της ΚΕΝ για τα μέλη της ΑΣΠΕ. Το 1οαρχείο είναι ο αναλυτικός Τιμοκατάλογος της Προσφοράς και το 2οαρχείο περιγράφει την απαραίτητη διαδικασία και σε ποια τηλέφωνα μπορούν να αιτηθούν τα μέλη σας. Παραμένω στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.   Για να δείτε την προσφορά, πατήστε:… ΚΕΝ και  ΕΔΩ

 

 

  1. 4. Γιατί να επιλέξετε την Protergia

Καλησπέρα σας , Επισυναπτόμενα θα δείτε την νέα παρουσίαση για το προϊόν Νυχτερινό Συνέπειας με την προσθήκη των προϊόντων  Φ.Α. για τα μέλη της ΑΣΠΕ.

 Single Φ.Α. Οικιακό  15%

  •        Double Φ.Α. Οικιακό 30% 

Συνοπτικά σας αναφέρω:

    • Η Protergia είναι ο τομέας ενέργειας της Μυτιληναίος A.E.
    • Η Protergia είναι παραγωγός Ηλεκτρικής Ενέργειας (14% του ενεργού και αδειοδοτημένου εγκατεστημένου θερμικού παραγωγικού δυναμικού)
    • Πραγματική Νυχτερινή χρέωση (0,066) με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού για 24 μήνες
    • Πάγιο ίδιο με το νυχτερινό της ΔΕΗ (3,52€/4μηνο για μονοφασική ,6,80€ /4μηνο για τριφασική παροχή)
    • Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή εξόφλησης
    • Δωρεάν η υπηρεσία myprotergia
    • Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό της Protergia 

    Τηλέφωνο επικοινωνίας για αιτήσεις -πληροφορίες 18311

Παραμένω στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.Για να δείτε την Νέα προσφορά για ταυτόχρονη χρήση Φ.Α. – Η.Ε, πατήστε:… Protergia

 

  1. 5. Γιατί να επιλέξετε τον ΗΡΩΝ

Αξιότιμοι/ες κύριοι/κυρίες Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και ως απάντηση στο αίτημά σας που αφορά οικονομική προσφορά σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, σας επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο και παραμένουμε στη διάθεσή σας.   Για να δείτε την προσφορά, πατήστε:… ΗΡΩΝ

 

Ο κάθε πολύτεκνος καλείται όπως μελετήσει αυτές και αφού λάβει υπόψη του όλες τις παραμέτρους [χρέωση ημερήσιας (ενιαία ή κλιμακωτή) και νυχτερινής ενέργειας (€/ KWH),  Τελική χρέωση, Εγγύηση - ειδική συνδρομή, Έκπτωση συνέπειας, Διάρκεια σύμβασης, Δέσμευση τιμής ...)  να αποφασίσει ποια προσφορά τον συμφέρει με βάση την κατανάλωση του και ανάλογα να επιλέξει  τον προμηθευτή και να απευθυνθεί σε αυτόν.

Όσον αφορά τους δικαιούχους του ΚΟΤ Β, βάσει του νόμου παρέχεται αυτό από όλους τους παρόχους με την ίδια τιμή.

 ΠΡΟΣΟΧΗ:Οι χρεώσεις ΥΚΩ αποτελούν μέρος των ρυθμιζόμενων χρεώσεων που είναι κοινές για όλους τους Παροχους ηλεκτρικού ρεύματος. Από την 1η Ιανουαρίου του 2018 άλλαξαν σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Αυτές οι χρεώσεις ΥΚΩ και τα κλιμάκια ισχύουν και για τη νύχτα (νυχτερινό τιμολόγιο). Δηλαδή, παύει να ισχύει η χρέωση του 0,00889 ευρώ που τιμολογούσε όλη την κατανάλωση ρεύματος που γίνεται το βράδυ, ανεξάρτητα από το ύψος της.Όλοι οι καταναλωτές με ημερήσιο οικιακό τιμολόγιο θα ωφεληθούν αλλά ιδιαίτερα ωφελημένες θα είναι οι καταναλώσεις κοντά στις 1750 ΚWH και από τις 2001 ΚWH και πάνω. Αντίθετα στο νυχτερινό υπάρχει μείωση στις καταναλώσεις μέχρι 1.600ΚWH αλλά σημαντική αύξηση στις μεγαλύτερες. Έτσι, αντίθετα με τις ημερήσιες, οι καταναλωτές με πολύ μεγάλες νυχτερινές καταναλώσεις (π.χ, θερμοσυσσωρευτές) θα επιβαρυνθούν με τον νέο τρόπο υπολογισμού. Οι καταναλωτές αυτοί μπορούν να «διορθώσουν το πρόβλημα αλλάζοντας Πάροχο και επιλέγοντας έναν που προσφέρει χαμηλή ημερήσια KWH, πολύ κοντά στην τιμή της νυχτερινής, και μεταφέροντας σημαντικό μέρος τις κατανάλωσης τους από τις ώρες του νυχτερινού τιμολογίου σε αυτές του ημερήσιου. Για τους ανωτέρω λόγους συμφέρει να κάνετε αίτηση για να έχετε τιμολόγιοΓ1Ν(όσοι δεν έχετε)

----

Εταιρείες που δεν απάντησαν στην επιστολή μας, αλλά οι γενικές τιμές τους δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες τους, τις οποίες μπορείτε να τις επισκεφθείτε και να τις δείτε εφόσον θέλετε:

Elpedison , ΠΡΑΣΙΝΟ , NRG , ΕΛΤΑ Energeia , Volton,  Zeni Θ

Πρόσφατα άρθρα